Bitcoin: Gratis eten bestellen bij thuisbezorgd.nl

Even geen onderwijsblog, maar één over Bitcoin.

Gratis eten bestellen bij thuisbezorgd.nl

Mijn vader handelde vroeger in aandelen en obligaties. Het enige wat ik begreep was -laag inkopen- -hoog verkopen-. Doordat ik geen gevoel heb voor dit soort zaken heb ik het altijd gemeden, tot…
…de tegenlicht uitzending van 1 november 2015 over het bitcoin-evangelie. Diezelfde avond heb ik voor €50,- Bitcoins gekocht terwijl de koers van de bitcoin net iets onder de €200 was. Ik had dus ongeveer 0,25 Bitcoin.

bitcoin
Maar wat kun je ermee? Bitcoin wordt nog niet op veel plaatsen geaccepteerd als betaalmiddel, maar wel bij thuisbezorgd.nl waar ik zo nu en dan iets bestel.

Rentenieren met Bitcoin

De prijs van de bitcoin fluctueert, maar al sinds 2015 is de trend stijgend. Blijkbaar heb ik mijn bitcoins gekocht toen de koers erg laag was. Balen dat ik toen maar voor €50 heb gekocht. Ik heb laatst 0,25 bitcoins bijgekocht, dit kostte me €200 (koers 1BTC = €800). Maar nu ik kan rentenieren: Ik heb voor 250,- aan bitcoins gekocht, ik bestel zo af en toe iets bij thuisbezorgd en betaal wel eens andere dingen en mijn bitcoin-wallet zegt dat ik nu omgerekend €273,49 aan bitcoins bezit. Ik zou mijn bitcoins dus kunnen verkopen en dan heb ik al die tijd gratis eten besteld en winst gemaakt.

Bekijk de tegenlicht-aflevering: Het bitcoin-evangelie.
Ik heb een wallet van GreenAddress: GreenAddress.it
Ik koop mijn bitcoins bij Bitonic: bitonic.nl
Investeer nooit meer dan dat je bereid bent te verliezen

| Leraar & lerarenopleider natuurkunde | Trainer toetsrevolutie |

1 Comments

Comments are closed.