Online overleg bij de correctie van het Centraal Schriftelijk Examen

Gister is een blog van Jasper de Jong gepubliceerd bij de onderwijscoöperatie en op het platform kijkbijmijnles.nl. Hier in vertelt Jasper over onze samenwerking met de correctie van de examens.


Jasper de Jong Origineel gepost bij de onderwijscoöperatie:

Naast dat ik afdelingsleider onderbouw ben op de Waldheim-mavo in Baarn geef ik al jaren twee eindexamenklassen les. Een groep natuur- en scheikunde 1 en een groep natuur- en scheikunde 2. Voor nask1 was dit de enige examengroep en had ik dus geen directe sparringpartner. Niet alleen gedurende het schooljaar maar ook tijdens het nakijken van het centraal schriftelijk examen.
Totdat ik op twitter de oproep van collega Rob van Bakel voorbij zag komen. Een korte maar krachtige oproep “Wie wil er met ons samenwerken in een overlegdocument (Google Doc)?”. En dat wilde ik zeker!

Lees verder…

| Leraar & lerarenopleider natuurkunde | Trainer toetsrevolutie |